10 juni: Zomer Pleinfestijn

juni 2, 2022 admin Geen categorie

UITNODIGING

Op vrijdag 10 juni organiseren PSW, basisschool Aan de Bron en Kinderopvang Humankind het Zomer pleinfestijn. Tijdens dit festijn kunt u o.a. mooie producten kopen, genieten van verschillende lekkernijen van de BBQ en genieten van zomerse muziek. Er is veel te beleven dus komt dat zien! Natuurlijk vindt alles plaats in een zomerse sfeer. De toegang is gratis.

Waarom?
Samen genieten van een zomerse sfeer en het bevorderen van verbinding in de wijk.

Waar & tijd?
Creatief centrum PSW Graafschap Hornelaan 88 Weert 16.00 – 19.00 uur Ontwikkelingsgroep Weert PSW Maaslandlaan 1a Weert 17.00 – 19.00 uur Basisschool Aan de Bron Maaslandlaan 1 Weert 17.00 – 19.00 uur Kinderopvang Humankind Maaslandlaan 1 Weert 17.00 – 19.00 uur

Wie?
PSW biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking bij wonen, werken, onderwijs en vrije tijd. Basisschool Aan de Bron is een basisschool die kinderen wil brengen tot zelfstandige, onafhankelijke mensen die zichzelf naar hun eigen talenten en inzichten kunnen blijven ontwikkelen. Kinderopvang Humankind een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind.

Wat moet u doen om niets te missen?
Volg de bloemetjesroute naar de verschillende locaties.
U kunt parkeren op de parkeerterreinen van PSW (vanaf 16.30 uur) en sporthal Aan de Bron.

Comments are currently closed.


Powered by WordPress and NatureFox.