Nationale Buitenspeeldag op woensdag 8 juni

mei 28, 2022 admin Geen categorie

Nationale Buitenspeeldag op 8 juni op het sportpark Sint Louis Groenewoud.

Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag. Met de buitenspeeldag willen de initiatiefnemers kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen. Ook dit jaar organiseert de wijkraad Groenewoud weer een buitenspeeldag in de eigen wijk. Deze zal dit jaar gehouden worden op woensdag 8 juni van 13.00 – 16.00 uur, op het sportpart Sint Louis Limburglaan 116, Groenewoud.

Het wordt weer een gezellige middag waar de kinderen onbezorgd van allerlei spellen kunnen doen en getrakteerd worden op limonade en popcorn. Komen jullie ook?

Comments are currently closed.


Powered by WordPress and NatureFox.