Donkere Dagen Offensief (DDO) 4 november

oktober 3, 2021 admin Geen categorie

Op donderdagavond 4 november aanstaande is er een avond gepland in de wijk Groenewoud dat in het teken zal staan van het Donkere Dagen Offensief. Hierbij werkt het buurtpreventie team van de Wijkraad Groenewoud samen met de Gemeente Weert en Politie om met elkaar in contact te komen.

Dit jaar is een van de thema’s Cybercriminaliteit. Daarnaast kunnen bewoners informatie verkrijgen en vragen stellen over o.a. inbraakpreventie, veiligheid en het signaleren van onveilige en/of verdachte situaties. Na de kennismaking en informatie in het gemeenschapshuis is er ook de mogelijkheid om gezamenlijk de Wijk Groenewoud in te gaan en bepaalde locaties te bezoeken.┬á
Deze bijeenkomst start om 19.00 uur in het gemeenschapshuis in de Kesselstraat.

De Wijkraad Groenewoud nodigt u van harte uit om in gesprek te gaan met de wijkagent en het buurtpreventieteam om de wijk nog veiliger te maken!

In verband met het aantal aanwezigen en de huidige beperkingen i.v.m. de Corona-regels wordt gevraagd u vooraf aan te melden. Dit kan middels het formulier op de website van de wijkraad.Contact | (groenewoudweert.nl)

Comments are currently closed.


Powered by WordPress and NatureFox.