Verslag bestuursvergadering 28 oktober 2020

oktober 28, 2020 admin Geen categorie

Op 28 oktober heeft de openbare bestuursvergadering plaatsgevonden.
Vanavond heeft een geïnteresseerde bewoner de vergadering bijgewoond.

Naast de ingekomen post hebben we gesproken over de vulling van de wijkkrant die medio november in de bus valt. Verder de stand van zaken van met betrekking tot het Repair Café Weert. Deze blijft waarschijnlijk dicht tot en met december van dit jaar. Jammer, maar vanwege Covid-19 willen we geen onnodige risico’s nemen.

We willen als wijkraad aangeven dat we openstaan voor alle ideeën waarbij we u als bewoner kunnen helpen. Heeft u ideeën, we staan u graag te woord. De volgende bestuursvergadering is 9 december om 19.30. Wilt u de vergadering bijwonen dan kunt u zich aanmelden via de knop ‘Contact’.

Comments are currently closed.


Powered by WordPress and NatureFox.