Bijdrage aan het Toon Hermanshuis

januari 30, 2020 admin Geen categorie

Het Toon Hermanshuis is al sinds jaar en dag een begrip in Nederland. Ook in Weert ligt een Toon Hermanshuis. Deze huizen worden gerund door vrijwilligers en kunnen enkel bestaan doordat er sponsoren zijn. Mensen met kanker, en ook hun naasten, worden hier ontvangen voor een gesprekje met deskundigen en lotgenoten. Daarnaast is er veel ruimte voor ontspannning, zo wordt er yoga gegeven, er kan geknutseld worden, er komt regelmatig een pedicure en er wordt geschilderd. De schilderruimte is compleet ingericht met ezels, verfmaterialen en alles wat er nodig is voor een middag ontspannen schilderen, maar het onbrak nog aan zonwering. Gelukkig was het Henk Wouters van Hewo uit Weert die na één telefoontje meteen bereid was om voor deze ruimte rolgordijnen te schenken. De vrijwillige klusjesman had ze snel bevestigd. Zo is ook deze ruimte geheel comfortabel geworden.

Comments are currently closed.


Powered by WordPress and NatureFox.