Nationale Buitenspeeldag op woensdag 12 juni

juni 12, 2019 admin Geen categorie

Nationale Buitenspeeldag op 12 juni nabij het Gemeenschapshuis Groenewoud.

Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag. Met de buitenspeeldag willen de initiatiefnemers kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen. Ook dit jaar organiseert de wijkraad Groenewoud weer buitenspeeldag in de eigen wijk. Deze zal dit jaar gehouden worden op woensdag 12 juni van 13.00 – 16.00 uur, evenals het vorig jaar op ’t grasveld nabij het Gemeenschapshuis tussen de Gulikstraat, Daelhemstraat, Kesselstraat en Groenewoudlaan.

Het wordt weer een gezellige middag waar de kinderen onbezorgd van allerlei spellen kunnen doen, getrakteerd worden op limonade en popcorn. Komen jullie ook?

Comments are currently closed.


Powered by WordPress and NatureFox.