Donkere Dagen Offensief in de wijk Groenewoud

september 25, 2018 admin Geen categorie

Beste buurtbewoners,

Op donderdag 11 oktober wordt in onze wijk in samenwerking met de wijkraad Groenewoud, gemeente en politie een DDO (Donkere Dagen Offensief) georganiseerd. Door onderlinge samenwerking van de buurtbewoners, zoals in onze WhatsApp-groep Groenewoud, kunnen we het aantal inbraken gezamenlijk zo laag mogelijk houden. Daarnaast is het idee ontstaan om preventief op te treden tijdens een Donkere Dagen Offensief. Bewapend met veiligheidsvesten en zaklampen gaan wij als buurtbewoners, samen met gemeente en politie, onze wijk in om eventuele onveiligheden aan het licht te brengen.

Wij komen donderdag 11 oktober om 19.00 uur samen in Metggz, Dr. Kuyperstraat 221. Hier krijgen we uitleg en worden we verdeeld in groepjes om de wijk in te trekken. Om 20.30 uur verzamelen we ons weer en bespreken we wat we gesignaleerd hebben. Om 21.00 sluiten we af.

Misschien kent U mensen in de buurt die (nog) geen lid zijn van onze WhatsApp-groep Groenewoud? Ook zij kunnen zich opgeven om deel te nemen aan dit DDO of nog steeds aanmelden om lid te worden van onze WhatsApp-groep.

Ziet ook U het belang in van deze actie en heeft U interesse om met ons mee te lopen?

Meld U dan vóór 3 oktober aan door een mail te sturen naar: buurtpreventieteamgroenewoud@gmail.com

Met vriendelijke groet en hopelijk tot 11 oktober,

Het buurtpreventieteam Groenewoud.

Comments are currently closed.


Powered by WordPress and NatureFox.