Het mobiele media lab van de Politie op Groenewoud

september 25, 2023 admin Geen categorie

Het buurtpreventieteam van Groenewoud nodigt u uit om op 4 oktober de gevaren van cybercriminaliteit te ontdekken via een innovatieve iPad-game. Het Mobiele Media Lab van de Politie zal aanwezig zijn om deze educatieve ervaring mogelijk te maken.

In de moderne maatschappij is cybercriminaliteit een groeiend probleem geworden. Om bewustwording te vergroten, heeft de Politie een interactieve iPad-game ontwikkeld die spelers informeert over online bedreigingen en de manieren waarop men zichzelf kan beschermen in de digitale wereld. Kennis is immers de sleutel tot een veilig digitaal leven.

Naast de game-ervaring krijgen deelnemers de kans om de wijkagenten van Groenewoud te ontmoeten en kennis te maken met het buurtpreventieteam. Zij zullen aanwezig zijn bij het Mobiele Media Lab en staan klaar om vragen te beantwoorden en waardevol advies te geven over veiligheid in de buurt.

Het evenement vindt plaats op 4 oktober, in het kader van het Donkere Dagen Offensief van het Buurtpreventieteam. Tussen 16:00 en 20:00 uur kunt u terecht bij het gemeenschapshuis Groenewoud aan de Kesselstraat om deel te nemen aan deze educatieve en interactieve ervaring. We nodigen u uit om deel te nemen, bij te leren en samen te werken aan een veiligere digitale toekomst.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de bruisende wijk Groenewoud! Mis niets en ontvang als eerste het laatste nieuws. Schrijf u nu in voor onze digitale nieuwsbrief via https://aanmelden.groenewoud-weert.nl.

Comments are currently closed.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/